SUC-SES Consulting

Idrottspsykologisk rådgivning

Psykologisk rådgivning

Individuell psykologisk rådgivning är till för dig som vill optimera dina psykologiska förmågor och därmed lättare uppnå fler mål, bättre välmående och större framgångar i din idrotts - alternativt yrkeskarriär. Idrottspsykologi eller som man även kallar det, prestationspsykologi, går precis lika bra att applicera inom näringslivet och underhållningsbranschen, som idrotten.


Idrottare

Psykologiska faktorer som man bör lära sig hantera är bland annat, nervositet, stresshantering, prestationsångest, idrottsskadans psykologi, hantering av dubbla karriärer, karriärsövergångar, karriärsavslut, lära sig att sätta upp mål samt att öka inre motivation.


Underhållare

Musiker, dansare och skådespelare har mycket gemensamt med idrottare. Precis som för idrottare gäller det att prestera på topp under olika utmanande moment, ex. under en konsert eller på en audition. Det är lätt att nervositet och negativa tankar tar det bästa ur prestationen, men det är en av flera saker som man kan jobba med genom individuell psykologisk rådgivning.


Näringsliv

Vill du utvecklas, ta nästa steg i karriären och må bra på vägen, då är psykologisk rådgivning något för dig. Det kan bland annat innebära att jobba på din målsättning, struktur, ledarskapskunskaper, kommunikation och mycket mer. Rådgivning passar alltså precis lika bra till den anställda som till chefen. Precis som ett idrottslag är det viktigt att arbetslaget mår bra och jobbar mot samma mål.


Upplägg

Denna tjänst kan genomföras både i samtalsrum eller digitalt.
Ett rådgivningstillfälle är 50 minuter. 

Investering:
Privatperson: 800 kr inkl. moms / tillfälle
Företag: 800 kr exkl. moms / tillfälle
Resekostnad kan tillkomma.

- Citat:
”Samarbetet med Erica har gett mig nya perspektiv på mitt idrottande och en större förståelse för mina utmaningar. Jag är väldigt glad att jag tog Ericas hjälp”
- Elithockeyspelare, 21 år.