SUC-SES Consulting

Erica Hellberg

Efter 4 års idrotts- och missbrukspsykologi-studier, bestämde jag mig 2018 för att starta mitt eget företag för att få möjligheten att rådgiva och föreläsa för idrottare.

Nu har företaget utvecklats och idag driver jag SUC-SES Consulting, Inte min Match och Inte min Match – podcast med gäster. Idag riktar jag mig till förenings-/ skolverksamhet och näringslivet, för att hjälpa individer att uppnå en kombination av välmående och framgång. Utöver det så är jag även fotbollspsykologisk rådgivare i Damallsvenska klubben Linköpings FC & hockeypsykologisk rådigvare för akademin och ungdomsverksamheten i Linköping HC.

Hela landet är min arbetsplats, men jag utgår ifrån Linköping. Jag är däremot uppväxt i den lilla staden Falköping, och det är framförallt där jag själv har utövat idrott genom åren. Fotboll, handboll och golf har det främst blivit. Även ishockey kom att bli en av mina favorit-idrotter att utöva, när jag som 22 åring fick för mig att börja spela och sökte mig då till Halmstads damlag, samtidigt som jag studerade på Halmstads högskola.


Låt oss träffas!

Tel: 076-8987755

E-post: erica@suc-ses.se

Adress: Stjärnorpsvägen 11, 585 77 Vreta Kloster