Om migErica Hellberg - Idrottspsykologisk rådgivare / Beteendevetare

Mitt namn är Erica Hellberg och jag kommer ursprungligen från Falköping, men bor numera i Linköping. Mina ambitioner är att hjälpa idrottare och företagare att optimera sina mentala kapaciteter för att uppnå en kombination av välmående och framgångar. Detta genom ett holistiskt arbetssätt som innebär att jag tillsammans med min klient hittar balans mellan alla livets kontexter, så som idrott, studier/arbete, sociala livet, psykologisk utveckling och finansiella status.


Jag har en bakgrund i flera olika idrotter, främst utövade jag under barn och ungdomsåren fotboll i Falköpings kik och handboll i Falköpings AIK. Dessutom valde jag att vid 22 års ålder börja utöva ishockey och spelade då tre säsonger med Halmstad Hammers damlag. Numera spelar jag badminton och golf blandat med gymträning.


Jag är utbildad idrottspsykologisk rådgivare och beteendevetare. Min kandidatexamen i psykologi har jag från Halmstad högskola. Dessutom valde jag att efter examen läsa en praktisk vidareutbildning under ett extra år som kallas ”Att arbeta som idrottspsykologisk rådgivare”, även detta på högskolan i Halmstad. Parallellt med denna utbildning läste jag även Missbrukspsykologi på Psykologiska institutionen i Göteborg.

Utöver att driva SUC-SES så är jag en del i Svensk idrottspsykologisk förenings (SIPF) kommunikationsgrupp som jobbar med att sprida kunskap om idrottspsykologi.

Tillsammans med Fredrik Björck driver jag även: http://inteminmatch.se/

Följ oss på våra sociala medier:

Email: erica@suc-ses.se
SUCCESS COMES WITH A HOLISTIC MINDSET

SUC-SES Consulting innehar F-skatt

© Copyright. All Rights Reserved.